fredag 6. mars 2020

Hva om noen hadde som fortalte deg hvor stort potensial du egentlig innehar, hver dag?
Eller hvor lite som skulle til for å gi deg en annerledes start på dagen?
Eller at negative følelser kan endres til noe du forstår og kan håndtere dem til de ikke er der lengre eller kan brukes til noe positivt…?
Langt der inne i kroppen din, du vet at du ønsker å føle på det, du liker å drømme om det og noen ganger fordyper du deg fullstendig i et tenkt potensial…noe du så inderlig har lyst til å bli eller gjøre. De gangene du er der, spør du deg noen gang om det faktisk kunne blitt sånn, om det du ser for deg kan bli ekte?
Dette og mange andre spørsmål, tilknyttet hvert enkelt menneske sin egentlige verdi, topper mine tankerekker hver dag, sååå mye uant energi, verdi og synergi.
Jeg måtte gjøre noe, ett eller annet – i 2013 startet jeg en stilorientert blogg for menn. Tanken den gang var å bevisstgjøre menn på hvordan de kunne bruke stil for å uttrykke seg. Da fantes det ingen andre herreblogger eller steder å hente ut inspirasjon og dele meninger om hvordan å kle seg som mann, grunnen til at jeg starter med å fortelle om dette er nemlig fordi; allerede den gang ante jeg et behov for å belyse noe verdifullt i mennesket, siden responsen var så god, så ubetinget positiv vred etterhvert konseptet og tankene seg mot en mer helhetlig vurdering av menneskelig verdi, eller rette sagt, verdien i menneske.

Trening, kosthold, mental tilstedeværelse utformet seg til møter med kjente trenere, kostholdsveileder og mentaltrenere – og bloggen for menn om stilen min tok langsomt en ny form. Det som hadde vært en enkel blogg om stil var plutselig på vei til å bli en blogg om LIVSstil – det fascinerer meg at jeg 7 år etter sitter her med starten av en forretningsplan som kan komme til å bli norges ledende, mest betydningsfulle plattform for mennesker som ønsker noe mer i seg selv, en høyere state-of-mind, nå nye høyder, i nye versjoner av seg selv – oppleve å oppnå selve roten til det som gir velvære, tillit til seg selv og følelsen tilknyttet det å lykkes med seg selv, hver dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..