Fredag 3. april

Fredagene kommer så fort at uken nærmest føles som én lang fredag – kanskje var det det de tenkte på da de kalte langfredag for nettopp det, når det galdt påsken, som forøvrig kommer neste uke…:) Jeg har iallefall fredagsfølelsen, har du? Les gjerne mer om den HER.
Det er flere ting som gjør at vi tenker at fredagen gir oss en annerledes opplevelse enn alle de andre dagene, en av dem er takknemlighet.
For i mitt hode står sannsynligvis takknemlighet sterkest av alle følelser gjennom hele uken, men på fredag er det akkurat som om jeg smaker litt ekstra på opplevelsen av takknemlighet – og hvorfor det? Har vi noe mer å være takknemlige for på en fredag?
Vi har jo ikke egentlig det, for hvis man starter hver dag med fokus på 3 ting å være takknemlig for så er det høyest sannsynlig de samme 3 tingene som får fokus på fredag også – poenget er at jo mer takknemlig man er for det man har idag, er i dag og har fått til hittil i livet, jo kortere er veien til nye og enda flere og bedre ting å være takknemlig for.
Man må med andre ord være bevisst på alt som er bra i dag, for å kunne tiltrekke seg og innstille seg på alt det bra som ligger foran en – Og det starter hver dag.

Resultatet av en sånn tilnærming til hvor mye bra som foregår i deg og rundt deg, vil være at din tilnærming til deg selv og omgivelsene dine skifter fra å ta ting for gitt til å gi alt det bra mer oppmerksomhet og med mer oppmerksomhet kommer bevissthet som igjen gjør deg mer klar over de mulighetene som kommer din vei, du blir også mer klar for disse. Hoved grunnen til dette er at mennesker rundt deg vil oppfatte deg som en som er glad for hvor og hvem du er, takknemlig for hvor du er og hva du har og klar for nye utfordringer i og utenfor komfortsonen. Er du klar for å skifte frekvens fra «jeg har det helt fint» til «fyttikatta, så heldig jeg er!»? Skriv ned 1 til 3 ting i dag, tro på dem og se hva som skjer. You will be amazed – Fin fredag, god helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..