Lørdag 28. mars

Jeg skriver bok – Jepp, om folk, indre verdier og hvilke verdier som oppstår når man endrer programmeringen i hodet, virkelighetsoppfatningen ned til hvert enkelt individ og tør å føle på «hvorfor». Jeg påstår rett og slett at med et mer åpent sinn, større og flere former for toleranse og et sett med retningslinjer om bevisstgjøring – så vil verden bli et bedre sted for alle. Vi må stoppe opp å se verdien i hverandre oftere og på flere måter enn våre individuelle hjerner er forhåndsprogrammert til å gjøre. Vi er generelt sett for raske til å dømme, plassere, vi er forutinntatte og på for få plan i det å forstå at hvert menneske kan ha en større verdi for deg enn du aner.

Jeg ønsker at vi blir mer nysgjerrige på hver enkelt av oss, mer søkende, spørrende. Det er ikke dermed sagt at alle har en verdi for alle, men om du FINNER UT AV DET før du går videre, da VET du det iallefall – dette vil bli OG HAR BLITT min visjon, mitt misson i livet.

Tenk på det ved neste møte med den neste du møter – For alle har en verdi og du vet ikke hvor mye av den du kan trenge for å realisere ditt maksimale potensial.

God lørdag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..